Boottransport

Boot transport

Wij zijn de absolute specialist in het transport van boten, jachten, zeilschepen en masten naar en van elke haven in Europa, Turkije, Noord-Afrika, Canarische Eilanden en Azië. Voor werven, importeurs, bootmakelaars, particulieren, verzekeringsmaatschappijen, justitie en defensie.

Vertrouw op 60 jaar ervaring in boottransport

Met meer dan een halve eeuw ervaring vinden we feilloos onze weg in Europa, Turkije, Noord-Afrika, Canarische Eilanden en Azië. En dat bedoelen we letterlijk. We kennen ieder viaduct, elke bocht en alle mogelijke obstakels op de routes. Tot in elke uithoek aan toe. Samen met ons unieke wagenpark en onze zeer ervaren chauffeurs is dat uw garantie voor een veilige aankomst van uw lading op de eindbestemming.

We hebben een bijzonder wagenpark met unieke diepladers. Die worden volgens ons eigen ontwerp gebouwd. En dat levert diepladers op waarmee we hoger kunnen laden dan welke andere transporteur dan ook. Onderweg kunnen we de vracht zelfs tijdelijk tot 2 cm boven de grond laten zakken, inclusief een speciale bescherming voor de kiel. En dat kan het verschil maken tussen het wel of niet bereiken van een bestemming via de snelste route.

Uw boot laten vervoeren door Van de Wetering?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Een van onze medewerkers neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

Offerte aanvragen

Recent project

Waterdream 65' California

Type transport Boot transport
Ophaallocatie Nederland
Afleverlocatie Cannes Yachting Festival
Afgelegde afstand 1.400 km
Meer over dit project

Onze bestemmingen