Bijzonder internationaal transport is ons vak

Het transport van jachten en zeilboten naar en van elke haven in Europa is een vak op zich. Net als het vervoeren van uitzonderlijke objecten als grote kisten, enorme machines, grootformaat kabelhaspels en vliegtuigmotoren bijvoorbeeld. We hebben er ons bij Van de Wetering in gespecialiseerd. En dat al meer dan 55 jaar.

De halve wereld is ons werkterrein

Wat ooit begon met het vervoeren van hooi en stro, is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot een onderneming met zo’n 45 diepladers en 50 medewerkers. Vanuit ons hoofdkantoor in Loosdrecht bestrijken we met onze speciale transporten heel Europa, Turkije, Noord-Afrika, Canarische Eilanden en Azië. We kennen de weg en de obstakels in alle landen waar we op rijden. Maar ook de wetten, regels, gewoontes en gebruiken. Dat geeft ons een voorsprong die niet is in te halen.

Het nauwgezette samenspel tussen onze planners en chauffeurs zorgt ervoor dat elke lading probleemloos, veilig en op de afgesproken tijd wordt gelost of opgehaald. Daarbij maken we met de door onszelf ontworpen diepladers het onmogelijke vaak mogelijk. Want we broeden net zolang tot we de juiste oplossing hebben voor een vracht die over de weg niet vervoerbaar leek. Die uitdaging gaan we iedere dag opnieuw aan.

 

Meer lezen over onze aanpak?

Klik dan op Poolcirkel tot Evenaar. Een boeiend artikel dat is geschreven door een journalist van het magazine Motorboot. Maar bellen met +31 (0)35 582 55 50 of een e-mail sturen naar info@vandewetering.nl kan natuurlijk ook.